« EMPRESA

Mecànica Can Bros S.L., fundada per Rossend Rodríguez, va començar la seva activitat industrial l'any 1997 a un petit taller situat a 500 metres de l'actual ubicació, dedicada a la reparació de motlles i matrius i a la mecanització de peces úniques.

En aquests anys de vida hem adquirit una gran experiència i hem anat creixent fins al punt de convertir el que era un petit taller en una empresa versàtil, capaç de comprendre tots els camps de la mecànica industrial, des del manteniment i la reparació de motlles, la construcció de matrius, la fabricació en sèrie de peces, la fabricació de prototips fins a aspectes de caldereria i soldadura. Per fer-ho, disposem d'una maquinària adaptada als temps actuals que ens permet optimitzar els processos de treball i d'un equip de personal qualificat i experimentat capaç de desenvolupar tasques de gran precisió.

És gràcies a la nostra experiència en el sector i a la nostra versatilitat que aconseguim donar un servei ràpid i eficaç als nostres clients, aportant solucions sempre adaptant-nos a les seves necessitats. Aquest és l'objectiu en el qual centrem tots els nostres esforços.

Mecànica Can Bros S.L. és una empresa que ofereix una àmplia varietat de serveis, al comptar amb una oficina tècnica versàtil i molt preparada, tant en el camp de la mecanització com en el de la caldereria i el manteniment industrial.

A la ja contrastada experiència en el camp del mecanitzat i de la fabricació i reparació de motlles i matrius, afegim ara la nova divisió de caldereria i manteniment industrial.

Estem a la seva disposició per portar a terme les seves necessitats en el camp de la construcció metàl·lica. Podem prefabricar i muntar estructures lleugeres, així com a reformes i modificacions de plataformes, escales, altells, etc.

En el camp de la fabricació per a la indústria, podem realitzar una àmplia varietat de peces tals com dipòsits, calderins, intercanviadors, tolves, conductes i línies de canonades, tot això tant en acer al carboni com en acers inoxidables i d'aliatge.

Així mateix, podem realitzar tasques de manteniment industrial per a un ampli ram d'empreses ja sigui del ram químic, de la transformació del plàstic, tèxtil, etc.

Per això, comptem amb un equip humà ben format i amb una àmplia experiència en aquestes àrees. Estem a la seva disposició per a aquelles consultes que desitgin realitzar.

No dubtin en trucar o en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant els telèfons o les adreçes de correu que trobaran a la secció de contacte.